Kort om tjänsteoperatörer

IP-Only är kommunikationsoperatör i vårt nät, det betyder att de äger nätet och står för driften men säljer inget direkt till slutkunden (förutom byggnationen av nätet). Det finns en rörlig mängd tjänsteoperatörer i nätet som står för utbudet av tjänster i form av Internet, Telefoni och TV. Det är med någon av dessa som du tecknar abonemang när nätet är klart. Nedan hittar du länkar till IP-Onlys guide till tjäster där du också kan jämföra priser.Bredband. Snabbt och stabilt.

Bredband kan levereras upp till 1000 Mbit/s i full duplex, vilket är bra mycket mer än ett vanligt hushåll behöver. Vilken hastighet man väljer på bredband påverkar månadskostnaden för tjänsten. En vanlig hastighet att välja är 10 Mbit/s eller 100 Mbit/s om man vill ha högre hastigheter eller är många i familjen.
Läs mer om IP-Onlys internettjänster

Generic placeholder image

Generic placeholder image

Fast telefoni. Fungerar alltid.

Fast telefoni är en tilläggtjänst som man kan beställa vid behov. Det innebär att man får en fast telefon som kommunicerar över fibernätet. Det betyder att de gamla slitna luftburna kopparkablarna inte längre kommer användas. Man kommer alltså få en fast hemtelefon som inte är känslig för åsknedskag eller stormar och där ljudet skall vara kristallklart pga digital överföring.
Läs mer om IP-Onlys telefontjänster


TV & Filmer. Högupplöst underhållning.

Det finns en stor mängd TV-kanaler man kan beställa från olika leverantörer där signalen levereras via fibernätet. Det ger dig högupplöst TV och Film kan ses på ordinarie tider eller beställas vid behov. Du slipper parabol på taket, digitalbox i din TV och den gammla antennen på taket kan skrotas.
Läs mer om IP-Onlys TV-Utbud

Generic placeholder image